46e Winterserie
Prinses Marijke

Elk jaar organiseren wij onze Winterserie. Dit is een serie wandeltochten waaraan iedereen kan deelnemen. Deze tochten vinden plaats op de eerste zaterdag van de maanden december, januari, februari en maart. De afstanden die gelopen kunnen worden, zijn 5 km, 10 km, 15 km en 25 km. In de maanden februari en maart komt daar nog een 40 km route bij. Elke dag wordt een andere wandelroute aangeboden in één van de vier windrichtingen.

U kunt zich tot de donderdag voor de wandeling inschrijven via onderstaande links of op de dag zelf op het inschrijfbureau.

2 december 2023


Afstanden : 5, 10, 15 en 25 km.

Op 2 december 2023 starten we met de eerste wandeldag van onze winterserie.

De routes liggen deze dag ten oosten van Geldermalsen.

De 15 km wandelaars lopen een rondje via Est en Wadenoijen terug naar het startbureau.

De 25 km gaat daarnaast ook naar Kapel-Avezaath en Kerk-Avezaath

Vooraf aanmelden voor 2 december 2023 is helaas niet meer mogelijk. Dit kan alleen nog op zaterdag 2 december bij het inschrijfbureau.

6 januari 2024


Afstanden : 5, 10, 15 en 25 km.

In januari zullen de 5 en 10 km door de bebouwde kom van Geldermalsen lopen.

De 15 km loopt via Kapel Avezaath en Erichem terug naar Geldermalsen. De 25 km route zal ook Zoelen aandoen.

Vooraf aanmelden voor 6 januari 2024 is helaas niet meer mogelijk. Dit kan alleen nog op zaterdag 6 januari bij het inschrijfbureau.

3 februari 2024


Afstanden : 5, 10, 15, 25 en 40 km.

De 5 km start in Tricht waarna men via het centrum van Geldermalsen terugwandelt naar het startbureau.

De 10 km zal vanaf het startbureau langs het station wandelen en via Tricht en het centrum van Geldermalsen terugwandelen.

Ook de 15 km zal naar Tricht wandelen en zal daar nog een mooie lus maken waarna ook zij via het centrum van Geldermalsen teruggaan naar het startbureau.

De 25 km zal vanaf Tricht een wat grotere lus maken door de Regulieren waarna de route ook via het centrum van Geldermalsen terug zal leiden naar het startbureau.

De 40 km zal vanaf Tricht ook door de Regulieren wandelen naar Culemborg waar een stukje langs de uiterwaarden van de Lek gewandeld zal gaan worden. Via de Regulieren en het centrum van Geldermalsen gaat deze route ook weer terug naar het startbureau.

Vooraf aanmelden voor 3 februari 2024 is helaas niet meer mogelijk. Dit kan alleen nog op zaterdag 3 februari bij het inschrijfbureau.

2 maart 2024


Afstanden : 5, 10, 15, 25 en 40 km.

Op de laatste dag van onze winterserie liggen de routes ten zuiden van Geldermalsen. De 5 km loopt een rondje via Meteren.

Het rondje van de 10 km route gaat via Est en Meteren.

De 15 km wandelt van Est naar Neerijnen en Waardenburg en vervolgens via Meteren terug naar het startbureau.


De 25 km zal vanaf Waardenburg richting Tuil gaan en dan ook via Meteren terug naar het startbureau.

De 40 km zal vanaf Tuil naar Haaften gaan en daar een rondje lopen via Hellouw. Tenslotte gaat deze route ook weer via Meteren terug naar het startbureau.

Vooraf aanmelden voor 2 maart 2024 is helaas niet meer mogelijk. Dit kan alleen nog op zaterdag 2 maart bij het inschrijfbureau.

Praktische zaken

5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer (alleen in februari en maart)

5 km                 9:00 - 12:30 uur

10 km                9:00 - 12:30 uur

15 km                9:00 - 12:30 uur

25 km               8:30 - 11:00 uur

40 km              8:00 - 10:00 uur

Tijden zijn onder voorbehoud

Het inschrijfgeld voor deze Winterserie bedraagt €5,-. Leden van de KWBN krijgen €1,- korting.

Inschrijven kan digitaal tot de donderdag voor het evenement.

Inschrijven kan ook ter plaatse op het inschrijfbureau. U kunt hier contant betalen of pinnen.

Het inschrijfbureau is geopend vanaf 7:00 uur tot uiterlijk 17:30 uur.

Het inschrijfbureau is op verschillende manieren te bereiken :

Per auto
Vanaf de A2 neemt u de afslag Geldermalsen en volgt de borden in de richting van Geldermalsen. Als u binnen de bebouwde kom komt, rijdt u verder rechtdoor en neemt u bij de derde rotonde de weg naar rechts (richting Meteren). U ziet dan de brandweerkazerne aan uw linkerhand. Bij de volgende rotonde (voor de spoorwegovergang, bij gebouw De Pluk) gaat u linksaf. U komt nu op de Meersteeg en rijdt parallel aan de spoorbaan. Na een paar honderd meter vindt u de parkeerplaats aan uw linkerhand.

Vanaf de A15 neemt u de afslag Geldermalsen. Bij de eerste rotonde gaat u linksaf en dan direct rechtsaf de Meersteeg op. U rijdt dan op de ventweg. Deze weg maakt uiteindelijk een scherpe bocht naar links waarna u de parkeerplaats oprijdt.

Per trein
Als u per trein reist, stapt u uit op station Geldermalsen. Op het station gaat u naar de uitgang waar de bussen staan. Daar hebben wij een pendeldienst rijden die u naar het inschrijfbureau brengt. Aan het einde van uw wandeling kunt u ook weer teruggebracht worden naar het station. Deze dienst bieden wij u gratis aan.

Locatie Startbureau

Meer informatie nodig ?

Email

We proberen zo snel mogelijk te reageren

Telefoon

Ma t/m Za 09:00 - 20:00

HTML Website Builder