• C.W.S.V. Prinses Marijke

    C.W.S.V. Prinses Marijke uit Geldermalsen is een levendige, moderne wandelsportvereniging. Als vereniging organiseren we zelf wandeltochten voor iedereen, maar gaan we ook met onze leden elke 14 dagen op pad om wandeltochten door het hele land te wandelen. Daarnaast zijn er meerdere malen per week Nordic Walking wandelingen onder begeleiding van één van onze Nordic Walking trainers. Verder hebben we onder andere nog éénmaal per jaar: wandeldagen, wandelkamp en wadlopen. Kijk hiervoor bij de 3 W's. Buiten onze activiteiten binnen het wandelgebied, hebben we ook regelmatig andere activiteiten in ons verenigingsgebouw.

  • Geschiedenis

    C.W.S.V. Prinses Marijke is opgericht op 1 juni 1960 door een aantal enthousiaste wandelaars. Nu zoveel jaren later is de vereniging voor vele een begrip in de wandelwereld. De vereniging is constant bezig om zich mee te bewegen in de richtingen van het wandelen. Vele jaren heeft het verenigingsgebouw gestaan op de Kostverlorenkade in Geldermalsen. Inmiddels heeft de vereniging zich gevestigd op de Meersteeg 4H in Geldermalsen. Met vele vrijwilligers op alle gebieden kan de vereniging zich staande houden zoals ze nu staat.

  • Word lid van onze vereniging!

    Heb je interesse in welke vorm van wandelen dan ook? Voel je dan welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze clubavond (dinsdagavonden) of loop mee als introducé met één van de 14-daagse wandelingen. Wilt u gelijk al lid worden? Kijk dan op onze lidmaatschapspagina.

    sponsoring: