• De 3 W's

  De 3 W's zijn 3 door ons verzorgde evenementen voor onze leden te weten:
  - Wandeldagen
  - Wandelkamp
  - Wadlopen
  Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze evenementen.

  Heeft u interesse in één van deze evenementen neem dan contact op via onze contactpagina.

  Wandeldagen:

  De wandeldagen zijn 2 dagen wandelen inclusief een hotelovernachting, georganiseerd door de vereniging. Heerlijk 2 dagen genieten van wandelen in goed gezelschap.


  De wandeldagen vinden éénmaal per jaar plaats rond eind september/ begin oktober.

  *Aan de wandeldagen zitten extra kosten verbonden, buiten de lidmaatschapskosten.

  Wandelkamp:

  3 dagen in een kampeerboerderij, met allemaal leuke activiteiten die voornamelijk op de jonge leden zijn gericht. Het kamp heeft een thema waaromheen allemaal leuke dingen worden gedaan, zoals speurtochten, spelletjesavonden en heerlijk nagenieten bij een kampvuur.


  Het wandelkamp vindt éénmaal per jaar plaats in oktober.

  *Aan het wandelkamp zitten extra kosten verbonden, buiten de lidmaatschapskosten.

  Wadlopen:

  Ook is er voor de avontuurlijkere leden wadlopen. Hierbij kun je kiezen voor 2 soorten tochten, een oversteek, of een zwerftocht.
  Gegarandeerd een activiteit die veel leuke verhalen oplevert. Stelt u eens voor, tot over de knieën weggezakt in de modder, of met zijn allen hand in hand een diepe geul doorlopen waarbij je tot je borstkas in het water staat.
  Dat wordt niet snel vergeten.

  Wanneer we gaan wadlopen, vertrekken we op vrijdagavond richting het noorden. Hier blijven we slapen in een kampeerboederij, om 's ochtends optijd richting het wad te kunnen vertrekken. 's Avonds rijden we weer terug naar Geldermalsen en dineren we met zijn allen onderweg.

  Kort samengevat een gezellig uitje naar het wad met uitdaging!  Het wadlopen vindt éénmaal per jaar plaats eind juni/ begin juli.

  *Aan het wadlopen zitten extra kosten verbonden, buiten de lidmaatschapskosten.